Nieuwsbrief juni 2014

← Terug naar overzicht

In deze nieuwsbrief: Nieuwe speeltijden op maandag, nieuwe secretaris !, Ouder-Kind toernooi, 2 kampioensteams, jeugd sluit seizoen af in de Baander, percentagebekers, clubshirts, doorspelen in juni Aanmeldingen en afmeldingen, Okidoki 7 juni bij de Baander en start na de zomer.

Nieuwe speeltijden op de maandag
Op de maandagavond krijgen we de oude tijden weer terug in de Koedijkslanden:
maandag 20.00 – 22.00 uur

Badminton Overdag speeltijden wijzigen ook
Ook voor Badminton Overdag wijzigen de speeltijden in Koedijkslanden:
maandag 15.15 – 16.45 uur

Nieuwe secretaris !
Na lang zoeken zijn we er in geslaagd een opvolger voor Jan van de Kamp als secretaris te vinden. Arno de Vries, de vader van ons junior lid Esmée de Vries, heeft zich bereid verklaard deze taak op zich te nemen. Uiteraard zijn we daar erg blij mee.
In juni zullen de taken door Jan worden overgedragen en na de zomervakantie zal Arno volwaardig gaan meedraaien in het bestuur. Wij wensen Arno veel succes in deze functie.

Ouder-Kind toernooi
Geheel volgens traditie het Ouder-Kind toernooi aan het einde van het seizoen. Nou ja, de één-na-laatste speeldag dan. Maar wel weer ouderwets leuk. Foto’s en meer…

2 Kampioenteams in Dorpencompetitie
Donderdag 15 mei zijn het eerste en het tweede team in het zonnetje gezet omdat beiden kampioen werden in de Dorpencompetitie. Meer…

Jeugd sluit seizoen af in de Baander
De laatste jeugdtraining van het seizoen diende op een leuke manier afgesloten te worden en wat is nou gezelliger dan met beide jeugdgroepen patat te gaan eten? Meer en foto’s…

Percentagebekers voor Daan en Manuela
Tijdens de afsluiting van het seizoen bij de Baander, reikte Hans Musch de percentagebekers uit aan Daan van Dongen en Manuela Frankot. Zij hadden tijdens de competitie de beste resultaten gehaald. Meer…

Nieuwe clubshirts
Het komende seizoen 2014/2015 gaan we wedstrijden en toernooien spelen in nieuwe clubshirts. Ieder lid, jeugd én senior, die deelneemt aan wedstrijden en toernooien namens de BC Meppeler Meppers is verplicht dit shirt te dragen bij deze wedstrijden en toernooien. Leden die niet deelnemen aan de competitie kunnen uiteraard ook een clubshirt kopen. Er zijn nu al 48 shirts verkocht.

De kosten worden deze keer voor een deel door de vereniging betaald, de eigen bijdrage is € 20,- per shirt. Nabestellingen (na 15 juni 2014) zijn duurder! De shirts worden voorzien van ons Meppeler Meppers logo. Er komen geen sponsor namen op.

Informatie en bestellen, Joke Musch (telefoon 0522-256722). De shirts worden aan het begin van het nieuwe seizoen geleverd. Betaling kan contant bij levering of vooraf op onze bankrekening (zie onderaan deze brief).

Doorspelen in juni
Wie in juni op donderdag wil doorspelen (tegen betaling van € 10,-) kan zich bij Edward Verschueren melden (email of 0522 25 11 64).

Start na zomer
Maandag 18 augustus.

Aanmeldingen
Quinten en Julian Broer
Jaime van Zeitveld
Max van der Meer
Rob van Litsenburg

Afmeldingen
Wouter van Dijk
Luuk Huisman
Mark van der Plaat

Fijne zomer gewenst,
Het Bestuur

PS

Zaterdag 7 juni strijkt Okidoki (het beste kindercircus van de regio) neer bij de Baander, onder het motto: “Alles wat kan, mag.”