Jeugd sluit seizoen af in de Baander

← Terug naar overzicht

De laatste jeugdtraining van het seizoen diende op een leuke manier afgesloten te worden en wat is nou gezelliger dan met beide jeugdgroepen patat te gaan eten? Foto’s

Zo zijn we om donderdag 22 mei om half zes van Het Erf naar de Baander gefietst waar we lekker hebben gegeten. Ook werd hier de percentagebeker van de competitie uitgereikt aan Daan en Manuela door Hans die speciaal voor de gezelligheid langskwam.
Tegen zeven uur zijn we terug naar de sporthal gefietst om eerst een groepsfoto te maken. Vervolgens hebben we in roulatievorm allerlei verschillende badmintonspelletjes gedaan van blind badmintonnen (met een groot scherm als net zodat je de ander kant niet kon zien) tot badmintonpenalty’s schieten (met iemand op goal die de shuttles tegenhoudt).

Spontaan vroeg de situatie om nog een groepsfoto rond de letters ‘BCMM’ van Badminton Club Meppeler Meppers die een aantal kinderen met shuttles in het net van het voetbalgoal hadden gemaakt.

Al met al kijken we terug op een mooi seizoen vol gezelligheid, vooruitgang, leuke wedstrijden en leuke trainingen. Tot volgend seizoen!

Kars Rozema