Competitie

Al snel kunnen de kinderen meedoen aan competitie.

Het gaat om een weekendcompetitie waarbij wij zelf op zaterdagochtend thuis spelen in sportzaal Het Erf in de Oosterboer of sporthal Koedijkslanden.

Je speelt in teams van 2 jongens en 2 meisjes waarbij ieder per ontmoeting drie partijen speelt, een single-, een dubbel- en een mixpartij. Uiteraard wordt er in leeftijdsklassen gespeeld zodat ieder met en tegen leeftijdsgenoten speelt. En dat alles in deze regio zodat je niet ver hoeft te rijden. Het seizoen duurt van september tot januari waarin zo’n zes keer thuis en zes keer uit wordt gespeeld (afhankelijk van de grootte van de poule).

Voor de allerjongste jeugd geldt een starterscompetitie die in oktober begint en in januari eindigt. Informatie of opgave bij de competitieleider (menu Contact).

Percentagebeker
Na de competitie wordt van alle competitiespelers de singlepartijen bekeken en gekeken wie daarin het beste heeft gepresteerd. Aan het einde van het seizoen wordt de wisselbeker uitgereikt aan de beste heer (of jongen) en aan de beste dame (of meisje). Wie hem drie keer wint mag hem houden.