Nieuwsbrief jeugd april 2014

← Terug naar overzicht
In deze nieuwsbrief: Dag tegen pesten, Ouder-Kind toernooi, jeugdactiviteit en het afgelopen DUC toernooi.

17 April – Dag tegen pesten
Maar er wordt toch niet gepest bij de Meppers? Nee, dat verwachten we ook niet. Toch is het zinvol hier even extra over na te denken. Donderdag 17 april besteden wij er aandacht aan. De kinderen krijgen die dag een enquête mee en het is de bedoeling dat alle kinderen die ingevuld de week erop inleveren. (Degene die dat die dag is vergeten kan er ter plekke nog één invullen.) meer…

15 Mei – Ouder-Kind toernooi
Dat wordt dit jaar de één na laatste trainingsdag op donderdag 15 mei gehouden. Van 18.00 tot 20.00 uur. Uiteraard verwachten wij dat ieder kind één van zijn ouders meeneemt (of opa / oma / oom / tante / buurman / buurvrouw enz.) voor maximaal ouderwets plezier !

22 Mei – Jeugdactiviteit Baander + Het Erf
Op de laatste trainingsdag, 22 mei, is er een jeugdactiviteit.
Om 17.30 uur verzamelen met FIETS en badmintonspullen bij Het Erf. We dumpen daar de spullen en dan FIETSEN we (daarom deze meenemen dus) gezamenlijk naar de Baander waar we met zijn allen eten (dit hoeft dus niet thuis).
Daarna zullen we van ongeveer 19.00 tot 20.00 nog badmintonspelletjes in de sporthal doen (vandaar dat de badmintonspullen wel mee moeten).

Afgelopen DUC toernooi
Het was gewoon helemaal leuk. En de foto’s van Henk van Hien staan inmiddels ook op de website.

Met sportieve groet,
Het Bestuur