DUC toernooi jeugd volle bak

← Terug naar overzicht
Zaterdag12 april was het een gezellige drukte in sporthal Het Erf. Zestig kinderen van maar liefst elf verenigingen uit Meppel en de regio speelden hun wedstrijdjes met en tegen leeftijdsgenoten. Foto’s Henk van Hien

Door een paar afzeggingen moesten Kars en Quido op het laatste moment nog wat poules aanpassen zodat de partijen iets later begonnen dan gepland. Maar na de gezamenlijke warming-up en de groepsfoto kon barstte het los. Terwijl er muziek draaide werden de wedstrijdjes gespeeld en voor tussendoor was de catering goed geregeld door Anoeska en Annerieke.

Tijdens het toernooi werd op de Facebookpagina van de Meppeler Meppers een eerste impressie gegeven met een filmpje en wat foto’s.

Iedereen is met lekker veel partijtjes flink aan zijn trekken gekomen. Van de Meppers deden twaalf speler mee. En Finn, Max, Tim en Sander waren de trotse winnaars van eerste en tweede prijzen.

Om twaalf uur was de prijsuitreiking waarna de winnaars nog even op de foto mochten en iedereen naar huis ging. Kinderen en ouders kunnen terugkijken op een leuk toernooi. Behalve de organisatie natuurlijk ook de tellers bedankt.

Winnaars

Poule 1
1. Daniel Hofstede – IJGV (IJsselmuiden)
2. Finn Breedveld – BC Meppeler Meppers

Poule 2
1. Max van Dongen – BC Meppeler Meppers
2. Tim Huisman – BC Meppeler Meppers

Poule 3
1. Maud Russchen – BV Ruinen
2. Sander Bijman – BC Meppeler Meppers

Poule 4
Imara Dijk – BC Nieuwleusen
Yvet van Achteren – BV Ruinen

Poule 5
Luc Schiebroek – BC Dwingeloo
Micha Roest – BC Staphorst

Poule 6
Julian v.d. Zwet – IJGV (IJsselmuiden)
Jacco Brink – IJGV (IJsselmuiden)

Organisatie
Anoeska Dambrink
Herman Rozema
Kars Rozema
Quido van Hien
Willemijn van Schilfgaarde

Herman Rozema