Nieuwsbrief december 2011

← Terug naar overzicht

Met de volgende onderwerpen: Oudjaarsborrel, Flevo(dubbel-mix)toernooi, DPC toernooi, website perikelen, Ouder-Kind toernooi, sportinstuif Meppel Actief, Competitie junioren en senioren, Algemene Ledenvergadering en Kerstvakantie en nieuw jaar.

 

Oudjaarsborrel

Traditiegetrouw wordt de Oudjaarsborrel gehouden in sporthal Koedijkslanden. Maandag 19 december vanaf 21.00 uur is iedereen welkom om het jaar na te bespreken met een hapje en een drankje.

Flevotoernooi februari

Het betreft een senioren dubbel- en mix-toernooi. Informatie en inschrijven via onze website in menu
Agenda – Toernooien (of directe link).

DPC jeugdtoernooi

De voorbereidingen zijn weer begonnen. Zondag 4 maart vindt het weer plaats in sporthal Koedijkslanden, een kleine honderd competitiespelende jeugdspelers uit de drie Noordelijke provincies. Binnenkort meer informatie op deze onze website.

Website perikelen

Sinds halverwege dit jaar kreeg de site steeds meer problemen, al waren die aan de buitenkant nauwelijks merkbaar. Inmiddels hebben we hulp gekregen in de persoon van Erik Feijen die met zijn broer
Feijen Computerservice runt. Een aantal problemen is inmiddels verholpen o.a. door diverse updates. Soms duiken er nog wat problemen op waardoor de site er even niet goed uitzie, maar het gaat steeds beter.

Ouder-Kind toernooi

Donderdag 15 december vond dit laagdrempelige toernooitje weer plaats in Het Erf.
Hier het verslag en de foto’s.

Sportinstuif met Meppel Actief

Meppel Actief heeft een sportinstuif georganiseerd voor de bovenbouw van de basisscholen in de Oosterboer. Het badmintongedeelte werd verzorgd door ons en het handbalgedeelte door Meppel AZ.
Hier het artikel en de foto’s.

Competitie senioren en jeugd

We hebben 4 jeugdteams, één regio seniorenteam en twee teams in de Dorpen competitie. Volg onze teams met teamfoto’s, uitslagen en standen via onze website:
Menu
Jeugd – Competitie – Competitie 2010/2011
Menu Senioren – Competitie BNL Regio Noord
Menu Senioren – Competitie DUC – DUC competitie 2011/2012

Algemene Ledenvergadering goed bezocht

De
Algemene Ledenvergadering kende een goede opkomst wat weer een opsteker was voor het bestuur en de andere vrijwilligers van onze vereniging.

Kerstvakantie en nieuw jaar

Tot slot wenst het bestuur van BC Meppeler Meppers iedereen alvast fijne feestdagen en een gezond en sportief 2012 toe.

Herman Rozema