Sportimpuls loopt als een tierelier

← Terug naar overzicht

Spelers van de Meppers hebben trainingen gegeven aan enkele basisscholen in Haveltermade in het kader van Sportimpuls (samenwerking tussen Meppel Actief, enkele scholen en sportverenigingen in Meppel).

Deze samenwerking is begonnen in 2016 en loopt door in 2017 en 2018. De sportverenigingen organiseren per school een kennismakingstraject met hun sport. Deze kennismaking duurt 6 tot 8 weken per school.

Bij de Meppeler Meppers hebben een tiental spelers trainingen verzorgd op de scholen. De leerlingen hebben twee keer onder schooltijd les gehad van drie trainers. Daarna waren er nog drie lessen na schooltijd. Tot slot konden de leerlingen nog drie keren trainen in de Oosterboer bij onze vereniging.

De trainers hebben met veel enthousiasme de lessen gegeven. Men heeft zelfs een vrije dag opgenomen of geschoven met werktijden om les te kunnen geven. Het les geven ging erg goed en veel kinderen en kijkende ouders hebben kennis gemaakt met badminton. Hierdoor hebben we laten zien wat we kunnen als vereniging. Het was een prima promotie van onze sport en van Meppeler Meppers.

Filmpje van de jongste groep

Veel trainers hebben al toegezegd begin 2018 weer mee te doen om van Sportimpuls 2018 weer een groot succes te maken.

Zoveel trainingen en trainers coördineren, samen met Meppel Actief, is een hele klus. We hebben Ben Leusink bereid gevonden dit te doen. Ben bedankt!

Hier het vorige artikel met meer informatie over Sportimpuls en hoe het begon in februari.

En dit is de website en Facebook van Meppel Actief.