Met je slaapzak in de sporthal …. pyjama badminton

← Terug naar overzicht

Om 7 uur ’s avonds verzamelden kinderen uit alle drie jeugdgroepen voor een leuke avond. In navolging van het succes van vorig jaar werd er weer pyjama badminton georganiseerd met overnachting in de sporthal. Foto’s

Na het spel ‘krantenmep’ kende iedereen ook de namen van de kinderen uit de andere jeugdgroepen. Even hebben we gebadmintond waarna we naar de Baander zijn geweest voor een potje vossenjacht. Bij elke ‘vos’ ontvingen de kinderen een letter. Deze letters vormden een woord. Het waren Quinten en Niek die als eerste het woord vonden: pyjamaparty.

Bij terugkomst hebben we genoten van een aantal heerlijke pizza’s waarna we ’10 tellen in de rimboe’ hebben gespeeld in de sporthal. Na een paar potjes werd dit verstopspel in het donker gespeeld waarna de eerste pyjama’s werden aangetrokken. Vlak voor middernacht is het hutten bouwen begonnen. Bijna alle materialen uit het hok van de hal werden gebruikt. Om 1 uur ’s nachts lag iedereen in zijn/haar bed.

Op vrijdagmorgen werden de kinderen gewekt door muziek, maar de energie spatte er nog niet vanaf… Iets met een korte nachtrust misschien? Na het opruimen hebben we ontbeten. Hierna vond iedereen zijn/haar weg naar huis weer.

Kars Rozema

Kars, Harriet, Esmée, Herman (BHV) en Edward, Arno van Dalen & Family (Vossen), bedankt.