Nieuwsbrief 2009 november

← Terug naar overzicht

Lees de belangrijkste belevenissen van de vereniging van de afgelopen en de komende maand (Algemene Ledenvergadering) en lees welke nieuwe artikelen er op de website staan.

Grote Clubactie
De Grote Clubactie loopt geweldig. Grijp de laatste kans aan om net zoveel op te halen als vorig jaar voor de Meppers, zie het artikel.

Algemene ledenvergadering
Op dinsdag 3 november 2009 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in wijkgebouw Oosterboer (Brandemaat 5, aanvang 20:00 uur). Alle leden en ouders/verzorgers van (jeugd)leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Afgelopen week hebben jullie alle stukken voor de ALV in de bus gehad. Mocht dit niet het geval zijn, naam dan even contact op met de secretaris.

Let op leden van Univé: stem op BC Meppeler Meppers
Univé Reest Aa en Linde stuurt al haar leden een stemkaart toe met het verzoek om op een vereniging naar keuze te stemmen. De einduitslag van de verkiezing bepaalt de hoogte van het sponsorgeld voor de verschillende verenigingen. Stem dus op de Meppers en vraag ook anderen dat te doen (familie, vrienden en collega’s), want je hoeft namelijk geen lid te zijn van de vereniging waarop je stemt. Alvast bedankt!

Opleiding Sportleider
Binnenkort staart de Nederlandse Badminton Bond in Noord-Nederland met de opleidingen Sportleider 2 (SL2) en Sportleider 3 (SL3). De opleiding SL2 is vooral op jeugd en beginnende leden gericht en beslaat 6 dagdelen van 3 uur. De opleiding SL3 sluit aan op deze opleiding met als kennisniveau maximaal 4e divisie landelijk.

Vanuit de Meppeler Meppers willen we graag één of meerdere leden de mogelijkheid geven om deze opleidingen te volgen. Als je interesse hebt om een opleiding te volgen of als je meer informatie hierover wilt, richt je dan tot het bestuur.

Nieuw op de website

Help de website actueel en levendig te houden. Zet je belevenis of reactie in het Gastenboek, of stuur je belevenis op naar de webmaster liefst met een paar foto’s.