Nieuwsbrief januari 2013

← Terug naar overzicht
Wat is er zoal te melden in de vereniging? We zijn te volgen op Facebook en Twitter, er komt weer een Lentecompetitie, Het DPC toernooi staat weer op stapel, ons eigen DUC jeugdtoernooitje komt er aan en veel informatie over andere toernooien.

Training jeugd
Trainer Edward is voor de Kerstvakantie gestopt, Margreet Kars en Herman verzorgen nu verder de  trainingen. Hiertoe zijn de trainingstijden aangepast om één en ander mogelijk te maken. De trainers stellen het op prijs dat de spelers zich afmelden indien zij niet komen zodat we de trainingen optimaal kunnen voorbereiden. Dat kan bij Kars en Margreet (de emails zijn ook op de website terug te vinden in menu Contact).

Facebook en Twitter
Wil je eenvoudig op de hoogte worden gehouden van activiteiten, toernooien, nieuwe artikelen op de website en nog veel meer? Volg ons op Facebook of Twitter.

Lentecompetitie
Lees er hier meer over. Bedoeld voor teams van 2 mannen en 2 vrouwen, of 3 mannen of 3 vrouwen. Uiteraard ingedeeld naar sterkte. Geïnteresseerd? Geef je op bij Wim van Duuren en we kijken of we dit jaar een team kunnen opgeven. Opgave uiterlijk donderdag 14 februari.

DPC Meppel 2013
Zaterdag 2 maart. Lees er hier alles over en geef je op. Zorg dat we op ons eigen jeugdtoernooi weer goed vertegenwoordigd zijn.

DUC jeugdtoernooitje Meppel
Ons eigen DUC jeugdtoernooi staat gepland op zaterdag 20 april in Het Erf. Zet vast in je agenda. Tegen die tijd volgt natuurlijk meer informatie.

Toernooien
Vooral in de tweede helft van het seizoen zijn er altijd veel toernooien. Voor de jeugd organiseren wij inschrijvingen voor de DUC jeugdtoernooitjes in deze regio (echte aanraders, laagdrempelig, lekker veel spelen en lekker kort).
Ook voor de senioren liggen er veel toernooien in het verschiet. Wil je op de hoogte worden gehouden van toernooien voor senioren, geef je dan hier op voor de Toernooien-nieuwsbrief die Wim van Duuren zo nu en dan opstelt (en die hier ook op onze site te vinden in). Ook prikt hij ze op de publicatieborden.
Kijk hier op onze site voor heel veel toernooien.

Met sportieve groet,

Het bestuur