Lentecompetitie

← Terug naar overzicht
Bedoeld voor teams van 2 mannen en 2 vrouwen, of 3 mannen of 3 vrouwen. We spelen op door-de-weekse-dagen. Uiteraard ingedeeld naar sterkte. Geïnteresseerd?

Geef je op bij Wim van Duuren en we kijken of we dit jaar een team kunnen opgeven. Uiterlijke opgave donderdag 14 februari.

Hieronder de informatie van Mari-an Dirksen, Competitieleider Lentecompetitie Noord.

Er wordt gespeeld met gemengde teams van 2 mannen en 2 vrouwen of met mannenteams of vrouwenteams bestaande uit resp. 3 mannen en 3 vrouwen.

Een wedstrijd van teams met 2 mannen en 2 vrouwen bestaat standaard uit de onderdelen 2 x ME, 2 x VE, MD, VD en 2 x GD.
Een team bestaande uit 3 mannen of 3 vrouwen speelt 3 enkels en 3 dubbels.

De wedstrijden dienen zoveel mogelijk op trainingsavonden te worden gespeeld om extra zaalhuur te voorkomen en de toernooien in de weekenden niet te hinderen. Verenigingen die uitsluitend in het weekend kunnen spelen uiteraard uitgezonderd. Om goed inzicht te krijgen dienen de
*individuele speelsterkte* van de teams met wedstrijdspelers of gecombineerd met recreatieve spelers correct te worden opgegeven. Ook ten behoeve van het inzicht van de teams met uitsluitend recreatieve spelers wordt gevraagd de speelervaring in te vullen.

*INDELING IN KLASSEN*

De indeling zal geheel afhankelijk zijn van het aantal teams dat inschrijft, de bijbehorende speelsterkte en de reisafstand. Er zullen als volgt een aantal groepen worden gemaakt:

– groep met uitsluitend wedstrijdspelers
– groep met een combinatie van wedstrijdspelers en recreatieve spelers
– groep met uitsluitend recreatieve spelers

De mate waarin teams worden opgegeven bepaalt de verfijning van de indeling.

Geef je op zodat wij een Lenteteam kunnen samenstellen, zie aanhef.