Nieuwsbrief februari 2014

← Terug naar overzicht
In deze nieuwsbrief: DPC jeugdtoernooi, Ouder-Kind toernooi, competitie en de trainer zegt: Schoenen 

Ouder-Kind toernooi
Donderdag 6 februari is er weer een Ouder-Kind toernooi. De jeugdspelers kunnen hun ouders, broers of zussen aansporen om samen dat spelletje te spelen.

DPC toernooi
Het was spannend, maar het is gelukt om een fantastisch aantal van ruim honderd spelers te halen met veel eigen spelers en ook een flinke delegatie uit Nijeveen. Zondag 16 februari barst het los in sporthal Koedijkslanden. Ook als je niet speelt, is het een prachtige gelegenheid om te komen kijken. We zijn er de hele dag.

De trainer zegt: Schoenen
Randy heeft weer een informatief stuk geschreven, deze keer over badmintonschoeisel.

Competitie
De bondscompetitie is bijna weer voorbij. De senioren deden mooi mee in de (sub)top, de derde plaats is het eindresultaat. Het jeugdteam spelend in U13 staat keurig in de middenmoot met nog één wedstrijd te gaan.
Het beginnersteam J2 had wat problemen. Door een terugtrekking van een speelster en een knieblessure van Manuela was het puzzelen om er elke keer weer compleet te staan. Het is gelukt met behulp van de J3 spelers, hartelijk dank hiervoor.
Dit J3 team deed het boven verwachting heel goed, alleen Staphorst was een maat(je) te groot, maar wel geëindigd op een mooie tweede plaats.
De twee recreantenteams spelen nog een paar wedstrijden in de Dorpencompetitie.

Met sportieve groet,
Het Bestuur