Welkom

← Terug naar overzicht

BC Meppeler Meppers – de badmintonvereniging in Meppel sinds 1970.

Wij vertrouwen er op te zijn geslaagd een website te presenteren die overzichtelijk en gebruikersvriendelijk is opgebouwd met een frisse “look and feel”. Kijk er eens rustig rond en zoek naar de zaken die jouw interesse hebben.

Help de site levendig houden

Een site hebben is één ding, hem ook interessant houden is een tweede. Met andere woorden, we zouden graag uit alle gelederen kopij ontvangen, de competitie van Badminton Nederland is leuk, maar bv de Dorpencompetitie is net zo leuk om te volgen op de site. En zo is er echt veel meer dat de moeite waard is op de site te zetten. Stuur je stukjes met een liefst paar foto’s (een foto nodigt nou eenmaal uit tot lezen) naar de webmaster.

Foutjes?

Mocht je ergens een foutje vinden, inhoudelijk of bv een link die niet werkt, dan kun je ons helpen door even een mailtje te sturen.

Op de site

Voor een korte introductie van de vereniging kun je terecht bij menu Algemeen. Verder op de site voor ieder wat wils, van jong tot oud, van recreant tot competitiegericht, van competitieverslagen tot toernooifoto’s en van contactpersonen tot speelagenda tot vakanties.

Met dank aan

De belangrijkste wijziging in de vernieuwde site (juni 2009) is de overzichtelijkheid en gebruikersvriendelijkheid door één overzichtelijk menu waarin je alles kan vinden. Daarnaast heeft het een nieuwe frisse “look and feel”. En graag speciale aandacht voor de schitterende foto’s in de kop van elke pagina die mede het frisse uiterlijk bepalen. Deze zijn gemaakt door Quido van Hien.

Vragen?

Heb je nog vragen, dan kunt u terecht bij het menu Contact. Veel plezier op de site en hopelijk tot ziens in een sporthal.