We pakken uit met spetterende badminton-show

← Terug naar overzicht

Zaterdag 29 mei is het zover, de clubdag met oud-kampioenen Dennis en Arless Tjin-Asjoe die een show met clinic verzorgen. Verder het Ouder-Kind toernooi, de clubkampioenschappen, het shuttlekanon en het jubileum-avondprogramma. Foto’s

In 1970 bundelde twee badmintongroepen in Meppel hun krachten en richtten badmintonclub de Meppeler Meppers op. Nu dus 40 jaar geleden. Reden om tijdens de jaarlijkse clubdag, waarop ondermeer de clubkampioenschappen worden gehouden, iets extra’s te organiseren. Het is al weer negen jaar geleden dat de beide heren sporthal Koedijkslanden op hun kop zetten met hun badminton-demonstratie en -clinic. Er werd toen lang over nagepraat en dat zal nu niet anders zijn.

De broers Dennis en Arless Tjin-Asjoe hebben hun sporen nationaal en internationaal in de badminton verdiend met onder andere nationale kampioenenschappen (zowel single als dubbel en gemengd) in de tachtiger jaren en later ook in de veteranen categorieën. Dennis is daarnaast nu actief als selectie jeugdtrainer bij Landskampioen 2010 Van Zundert VELO (Wateringen) en is ook werkzaam als bondscoach van de Nationale Dovenselectie. Sinds 1997 geven zij als Beta Badminton Entertainment badminton-demonstraties en -clinics die bol staan van actie en entertainment waarbij het publiek (met name de badmintonnende jeugd) nadrukkelijk wordt betrokken op een vrolijke manier.

Beta Badminton Entertainment Dennis en Arless Tjin-Asjoe
Volledig dagprogramma