Vrijwilligersactie

← Terug naar overzicht

De Meppers organiseren een vrijwilligerswervingsactie. Dit doen wij volgens de methode Meer Vrijwilligers in Korte Tijd (MVKT). Alle leden krijgen deze week een brief in de bus die een tip van de sluier oplicht en is voorzien van een specifieke badminton gadget.

Gelukkig beschikt onze vereniging al over heel wat vrijwilligers. Onze vrijwilligers, het fundament van onze vereniging, zorgen ervoor dat wij onze activiteiten kunnen aanbieden.
Wij streven naar meer vrijwilligers, omdat vele handen licht werk maken. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker en kunnen we nog meer leuke activiteiten organiseren!

Binnenkort zullen wij ook jullie, onze leden, aanbieden om vrijwilligerswerk te doen. We hebben een aantal werkzaamheden geïnventariseerd waar we hulp bij kunnen gebruiken. We gaan graag samen met jullie zoek naar taken die leuk zijn en bij jullie interesses passen. Ook voor leden die beperkt tijd hebben, zijn er voldoende mogelijkheden.

Vóór 1 december willen wij zo veel mogelijk leden persoonlijk benaderd hebben. Ook onze huidige vrijwilligers kunnen worden benaderd omdat hun wensen in de loop der tijd veranderd kunnen zijn.

Vrijwilliger zijn bij onze vereniging is altijd leuk, vraag maar aan onze huidige vrijwilligers. Wij waarderen de inzet van onze vrijwilligers ontzettend. We hopen daarom dat ook jullie deel uit willen maken van ons vrijwilligersteam!

Alvast bedankt voor je positieve reactie!
Van ons krijg je alvast een dikke pluim!

Anne Prins, verenigingsadviseur van Sport Drenthe, ondersteunt ons in deze strakke en beproefde methode. Hij beaamt de positieve resultaten. “Wij zijn al enkele jaren opgeleid voor Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd en boeken hier in onze provincie veel resultaat mee.

 

Sportieve groet van het MVKT team

Rob van Litsenburg
Herman Rozema
Wilco Wagner
Stefan Klomp