Uitreiking bekers en zo tijdens laatste jeugdtraining

← Terug naar overzicht

Tijdens de laatste training viel er veel te doen. Behalve parcours spellen, ook b.v. het uitreiken van diverse bekers en het bedanken van verschillende mensen.

De percentagebekers werden dit jaar gewonnen door Isa Dambrink en Ruben van Schilfgaarde. Ruben was er helaas niet, maar Isa ontving hem met een grote smile op haar gezicht. Gefeliciteerd beiden.

Dit jaar zijn het geen wisselbekers, maar bekers om te houden. De winnaars van vorig jaar (Collin Duwel en Zahra van Werd) hoefden hun beker dus niet in te leveren, maar mochten hem dus houden (Zahra had hem al netje ingeleverd en kon hem dus direct weer in ontvangst nemen).

De winnaar van de laddercompetitie van groep 3 moest nog worden bepaald door het spelen van een finale. Max van Dongen ging er volledig voor, maar moest toch de zege overlaten aan Collin Duwel. Die heeft de beker inmiddels thuis in ontvangst genomen uit handen van Kars, want de beker was door een misverstand donderdag nog niet aanwezig. Gefeliciteerd.

O ja, verrassing, tussen de spellen van het parcours door kwam om zeven uur de ijscokar van Huberts langs en kon iedereen een heerlijk ijsje halen.

Tenslotte nog een paar bedankjes.

Allereerste werd Manuela van Werd bedankt. Zij was een aantal jaren actief is geweest met veel jeugdactiviteiten zoals Sinterklaas, Grote Clubactie andere jeugdevenementen en de deelname regelen aan de andere DUC toernooien in de regio. Een welgemeend applaus en een grote bos bloemen uit handen van Hans Musch waren haar deel.

Ook Kars en Esmé (zij was helaas niet aanwezig) werden nog even in het zonnetje gezet voor hun inzet, leuke ideeën en activiteiten bij alle de trainingen.

2016-06-02 15 Laatste jeugdtraining

2016-06-02 18 Laatste jeugdtraining

2016-06-02 19 Laatste jeugdtraining

2016-06-02 13 Laatste jeugdtraining