Tweede wedstrijd jeugdteam J2

← Terug naar overzicht

 

De tweede wedstrijd van de starters competitie was een groot succes. Ik heb de eerste wedstrijd helaas niet kunnen spelen, maar dit was direct een goed begin voor mij. Foto

Het hele team heeft super zijn best gedaan en zo hebben we een grote overwinning binnen gehaald (7-1). Wel jammer was dat een van de teams niet kon komen. Dus speelden we alleen tegen de Slagen Hoogeveen.

Ik heb natuurlijk niet elke wedstrijd gezien maar ik hoop dat het andere team wel wat beter is, want ik moest natuurlijk wel mijn best doen maar ik vond het soms wel wat makkelijk worden. Maar wat geeft het? Want ik heb echt genoten van elke wedstrijd (om zelf te spelen en om te kijken).

En ik hoop dat de rest van team er ook zo over denkt. En ik kijk nu al uit naar de volgende wedstrijden.

Groeten, Andries van der Wolff

Naschrift

Andries, bedankt voor je verslag, leuk gedaan jongen.
En misschien willen jullie als spelers (of bv ouders) ook eens zo’n stukje schrijven zodat de andere leden ook kunnen meegenieten van jullie speelplezier. O ja, zo nu en dan een reactie in het gastenboek zou ook heel leuk zijn, toch?

In menu Jeugd – Competitie – Competitie 2011 / 2012 zijn de teamfoto’s, speelschema’s, uitslagen en standen te vinden van al onze jeugdteams.

Herman Rozema, email