Trainster Henriette Joosten

← Terug naar overzicht

Ook dit jaar geeft Henriette training aan de sportkennismakingsgroep op maandag om 4 uur (tot de Herfstvakantie). Wij kennen haar al heel lang in de vereniging, om te beginnen als speelster, maar lees maar meer in haar introductie hieronder.
Volgende week een introductie van trainer Eeke Nijdam (eerste donderdag groep).

He hallo

Mijn naam is Henriette Joosten-Schutter. Ben 37 jaar oud, getrouwd en heb 2 kinderen. Thomas en Daniel. Ik ben 2 dagen werkzaam als pedagogische medewerker in een kinderdagverblijf in Hoogeveen.

Ik ben jaren lang fanatiek badmintonner geweest. Maar dat is al heel lang geleden. Ik begon geloof ik met badminton te spelen toen ik 10/11 jaar oud was, samen met vriendin Miriam voor’t Hekke. Eerst recreatief en later competitie. Van jeugdcompetitie t/m senioren. Ik ben begonnen onderaan de trap en het hoogste wat ik heb gespeeld was 4 klasse bond. Met echte veren shuttles. Later heb ik nog dorpencompetitie gespeeld.

In 2000 ben ik gevraagd om les te gaan geven en dat wilde ik wel. Ik gaf les aan beginnende badmintonners van de leeftijd van 7 t/m 12 jaar en ik sprong in met de badmintonnen overdag met ouderen.

Echter heb ik geen opleiding gevolgd voor les te geven, wel diverse cursussen gevolgd. Op dit moment ben ik gestopt met sporten, ik sportte in de sportschool maar ga zeker weer wat op pakken. Steppen? Hard lopen? Skeeleren?

Nou genoeg over mij, ik wens iedereen veel sportplezier toe.

Bye van Henriette