Trainer (m/v) gezocht

← Terug naar overzicht

BC Meppeler Meppers zoekt een jeugd/senioren (recreanten) trainer voor de donderdagavond. Meppeler Meppers is een middelgrote badmintonclub met gezonde en reële ambities.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer/ster voor de komende seizoenen. Onze vereniging heeft op dit moment ongeveer 100 leden en wij nemen met drie jeugdteams (3e,4e en 5e klasse), 1 seniorenteam (DDW) en 2 recreantenteams in de DUC, deel aan de competitie in Regio Noord. Daarnaast zijn er veel leden die alleen trainen en geen competitie spelen.

Op donderdagmiddag/avond van 17.00 tot 20.00 uur zijn is de jeugdtraining. Er zijn 3 trainingen van 1 uur. Hiervoor zijn en blijven 2 á 3 (assistent) trainers beschikbaar voor elk 1 uur.

Om 20.00 uur is er een uur een training voor een groeiende groep enthousiaste recreanten, hierin varieert leeftijd en niveau van laag tot hoog.

Van de nieuwe trainer verwachten wij wekelijks 2 tot 4 uur beschikbaar te zijn. Er kunnen onderling afspraken worden gemaakt over de verdeling van de groepen en de uren.Wilt u meer informatie, neem contact op met Hans Musch, tel: 0522-256722, mobiel 06 54366754, email.