Topverkopers Grote Clubactie

← Terug naar overzicht

Donderdag 26 november is de opbrengst bekend gemaakt van de verkoopactie voor onze jeugdige lotenverkopers. Er zijn dit jaar 393 loten verkocht en de netto opbrengst is € 899,34.

Hoewel we vorig jaar meer loten verkochten, 480 stuks, was de opbrengst toch bijna gelijk omdat we 40cent per lot meer ontvangen. Een mooi resultaat dat we goed kunnen gebruiken om voor de jeugd weer wat extra te doen.

De twee beste lotenverkopers zijn Gijs Polmans met 43 loten en Dick Batterink, hij verkocht er zelfs 67. Dat mag je nog eens inzet noemen, een dikke pluim voor deze twee jonge leden. Voor hun inzet ontvingen zij tijdens de training (foto’s) een mooi cadeau, boeken voor Gijs en een radio met cd- en cassettespeler voor Dick. We wensen jullie veel lees- en luisterplezier.

De trekking van de Grote Clubactie 2009 heeft ook 26 november plaatsgevonden, de winnaars zijn bekend. Een exemplaar van de trekkingsuitslag vindt hier.

Kopers bedankt voor uw deelname en verkopers bedankt voor de inzet. We zien jullie graag terug bij de Grote Clubactie 2010.

Hans Musch