Theatervoorstelling “Wel winnen hé!”

← Terug naar overzicht
Theatervoorstelling “Wel winnen hé!” op maandag 14 april a.s. in Schouwburg te Meppel. Kaarten (slechts 5 euro !) kunnen worden besteld op www.welwinnenhe.nl.

Aangeboden door o.a. gemeente Meppel, Badminton Nederland en NOC.

Facebook welwinnenhe
Twitter @welwinnenhe

Vorig jaar zijn wij er met een paar vrijwilligers van de Meppers ook heen geweest. Inspirerend. De voorstelling voor vrijwilligers is zeker ook geschikt voor ouders [Herman Rozema].

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders?

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is “Wel winnen, hè!” (voor vrijwilligers) een leuke en inspirerende voorstelling voor jou. Deze voorstelling gaat over het versterken van sportclubs en het begeleiden van (jeugdige) sporters. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waardoor prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train, musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). De regie is in handen van Aike Dirkzwager.

De theatervoorstelling wordt aangeboden door het ministerie van VWS, sportbonden, NOC*NSF en gemeenten. De voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). De inloop is vanaf 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.