Team J2 wint met 7 – 1

← Terug naar overzicht

Zaterdag 16 oktober moesten wij, team 2, weer spelen in de competitie. Amber en Ssu waren er niet bij dus Lilian viel in. De tegenstander was BC Sneek, inderdaad, uit Sneek.
(De foto’s hadden wat vertraging vandaar dat dit bericht pas nu op de site staat.)

De tegenstanders kwamen laat opdagen, een half uur nadat we zouden moeten beginnen. Het team stond laatste in de competitie, maar daar was bij de jongens weinig van te merken.

We begonnen met de herendubbel en damesdubbel. Deze werden overtuigend gewonnen door Mandy en Lilian. Ook Dennis en Sebastian wonnen de dubbel. Beiden met 2-0.

Daarna kwamen de herenenkels, met Bjorn en Sebastian. Bjorn maakte de wedstrijd nog spannend, door de eerste set overtuigend te winnen, in de tweede set heel veel punten te laten liggen, en de derde set nog heel spannend te maken, maar ook deze wedstrijd werd gewonnen, evenals Sebastian dat deed. Toen stonden we al met 4-0 voor.

Ook Mandy en Lilian wonnen alweer, zij hadden het wel heel makkelijk.

De eerste mix werd gespeeld door Bjorn en Lilian, zij wonnen ook alweer. Uiteindelijk lieten Dennis en Mandy het liggen in de laatste partij. Het werd 7-1! We staan nu tweede en staan 8 punten achter op Stiens.

Groetjes, Bjorn

 

Foto’s van 25 september uit tegen Stiens
Teamfoto’s