Sportdag Meppel Actief samen met Handbal

← Terug naar overzicht
Woensdagmiddag 30 november kunnen alle leerlingen van groepen 4 t/m 8 uit de Oosterboer meedoen aan een sportdag waar ze kunnen badmintonnen en handballen. 


De organisatie is in handen van Meppel Actief. De badminton wordt verzorgd door de Meppeler Meppers en de handbal door AZ Meppel. Je hoeft je niet eens van tevoren op te geven. Het begint om 13.30 uur in Het Erf.

Het evenement is vermeld op de facebookpagina van Meppel Actief (website Meppel Actief).
 

Sommige sporten zijn al heel erg bekend onder kinderen, zoals voetbal. Er zijn ook sporten die een stuk minder bekend zijn maar niet minder leuk of belangrijk, daarom hebben we een evenement georganiseerd vanuit Meppel Actief in samenwerking met de handbalvereniging en de badmintonvereniging. De verenigingen zullen verschillende activiteiten uitzetten om de kinderen bekend te maken met de twee sporten.Datum: 30 november 2011
Tijd:      13.30 – 15.30
Plaats:  Sporthal Het Erf
Wat:     Handbal en badminton
Wie:     Groep 4 tot en met groep 8 uit de wijk Oosterboer

Algemeen doel
Kinderen in de wijk Oosterboer laten bewegen en in het bijzonder kennis laten maken met de sporten handbal en badminton.

Doel verenigingen
De kinderen in de wijk Oosterboer kennis laten maken met de sport, waarna de vereniging mogelijk een aantal nieuwe leden kan verwelkomen.

Doel Meppel Actief
Een samenwerking tot stand laten komen tussen school en sport om leerlingen te stimuleren meer te sporten en bewegen.

Deelnemende verenigingen
Badminton:       Meppeler Meppers
Handbal:           Meppel AZ