Spannende nacht in de sporthal

← Terug naar overzicht

Onder het mom van Pyjama Badminton, brachten de jeugdspelers de nacht van donderdag 28 oktober door in de sporthal.

In de Herfstvakantie was de badmintonjeugd dus toch in de sporthal te vinden. D.w.z. ze togen direct naar het bos bij Engelgaarde waar een speurtocht was uitgezet. Per groepje moesten ze letters verzamelen waarmee een woord gevormd moest worden. Uiteraard kwamen ze onverwacht soms ook wel wat spoken tegen, maar dat maakte het alleen maar leuker.

Bij terugkeer in de sporthal werd bijna het hele arsenaal aan sport- en speltoestellen over de zaal verspreid. De begeleiding had er geen werk meer aan want de kinderen vermaakten zich prima met sport en spel zoals verstoppertje (extra leuk met de lichten uit).

Aan het eind van de avond werden de slaapplaatsen ingericht en de pyjama’s aangetrokken. Nog even dollen en toen werd het (bijna) stil.

Wakker worden is natuurlijk altijd lastig, maar na gedisciplineerd alles te hebben opgeruimd werd er gezamenlijk ontbeten en konden de ouders hun vermoeide kinderen weer ophalen.

Pech voor Eva
Ja er was toch een echt pechgeval. Eva kwam bij het verrijden van springkussens met haar vinger tussen een wiel en bezeerde flink haar vinger. Bij de huisartsenpost werd besloten dat een operatie nodig was om het goed te kunnen laten genezen.
Intussen gaat het weer een stuk beter met haar.

Bedankt
Kars Rozema
Esmée Piso
Rudi Mast
Herman Rozema
en alle spoken