Slottoernooi Gorredijk

← Terug naar overzicht

Nog even een verslag van het slottoernooi (van de DPC toernooien). Zaterdag 29 mei werd dat in Gorredijk gehouden. De beste acht spelers van iedere categorie werden hiervoor uitgenodigd, zowel van de jeugd als de senioren, dus hartstikke gezellig!

Voor we verder gaan met het artikel van Lisette.
Lisette, heel erg bedankt voor alle nauwgezette en leesbare actuele verslagen die je voor de vereniging hebt gemaakt afgelopen jaar. Steeds zoveel mogelijk aandacht voor ieder speler en vaak even een opsteker. Complimenten!… Thanx. (Herman)

Omdat ik opnieuw achter de wedstrijdtafel zat met Hannie (RCT), Jacob (RCW), Dick (RCW), Peter (toernooileider), Ab (regiomanager) en mevrouw Bezembinder (hand- en spandiensten), heb ik niet zo heel veel van de wedstrijden gezien…

Voor de Meppers verschenen Jelmer, Ruben, Jorrit en Laura aan de start (daarom konden ze niet meedoen aan de clubkampioenschappen helaas).

Jelmer stond in U18. Zijn eerste wedstrijd ging tegen de eerste geplaatste Marco, en deze werd helaas in twee sets verloren. De volgende twee wedstrijden werden allebei in drie sets gewonnen, maar dat bleek niet genoeg om verder te komen in het toernooi. Jammer, maar een mooi seizoen gehad!

Ruben verscheen in U15. Al zijn poulewedstrijden gingen verloren, waarvan nog eentje in drie sets. Ook hij trof jammer genoeg een speler die als eerste was geplaatst… Ruben, ik heb je enorm zien groeien afgelopen seizoen, dus op naar een nieuw seizoen met nieuwe kansen!

Ook Jorrit stond in U15. Hij wist één van zijn drie poulewedstrijden winnend af te sluiten. Hij ontmoette een speler die als tweede stond geplaatst en ook dit bleek een maatje te groot. Jammer, maar ook Jorrit heeft een fantastisch seizoen achter de rug!

Laura kwam aan de start in U13. Zij was als eerste geplaatst, maar wist toch maar één van haar drie poulewedstrijden te winnen. Geen schande, want het waren zware tegenstanders. Laura, ook jij had een goed seizoen!

Al deze vier spelers zijn namelijk gepromoveerd naar een hogere leeftijdsklasse, dus hebben het goed gedaan afgelopen seizoen. Heel veel succes voor volgend jaar!

Groetjes, Lisette