Sinterklaas over percentagebekers en loten voor Grote Club Actie

← Terug naar overzicht

Dit jaar nam Sint twee meppende Pieten mee en leerden de kinderen Sinterklaasletters versieren. Verder reikte Sint de percentagebekers uit en maakte bekend wie de meeste loten hadden verkocht voor de Grote Club Actie.

De gezamenlijke training van beide jeugdgroepen begon om zes uur. Kars en Sebastian hadden de hele zaal vol gezet met badminton “handicap” spellen waar op ludieke wijze punten konden worden verdiend. Deze konden vervolgens worden ingeruild voor pepernoten. De plastic zakjes werden vlot gevuld met pepernoten.

Toen Sinterklaas kwam werd alles stil gelegd. Uit het grote boek las hij wie de meeste Grote Club Actie loten hadden verkocht. Isa Dambrink en Sterre Schoenmakers hadden ieder 16 loten verkocht en Niek de Jong 13 loten. In totaal zijn er 131 loten verkocht. Samen met alle anderen die loten hebben verkocht ) hebben er voor gezorgd dat we volgend jaar weer iets extra leuks voor de jeugd kunnen doen. Wat? Dat is nog een verrassing.

Ook mocht Sint de percentagebekers uitreiken. Die zijn dit jaar gewonnen door Collin Duwel (niet aanwezig) en Zahra van Werd.

Om de beurt mochten de jeugdgroepen chocoladeletters versieren met allerlei lekkers om die vervolgens ook nog eens mooi in te pakken. Alles was verzorgd, van chocoladeletters, “plakchocola” tot eetbare versiersels en pakpapier.

De Pieten deden nog even mee aan de badminton “handicap” spelen om vervolgens met Sint weer te vertrekken.

Bekijk alle foto’s