Pyjama badminton met whatsappp-speurtocht

← Terug naar overzicht

Ook dit jaar is er vanuit de jeugdcommissie en trainers weer “pyjama badminton” georganiseerd. 22 jeugdleden hadden zich hiervoor opgegeven.

Smartphone verplicht deze keer, want de opdrachten kwamen per whatsapp binnen bij de vier groepen.

Aan het begin van de avond hebben zij een buitenactiviteit gedaan, een digitale “Whatsapp”-speurtocht. De kinderen ontvingen per whatsapp foto’s van herkenbare plekken in de Oosterboer. Vervolgens moesten ze erheen gaan en met een selfie bewijzen dat ze er waren aangekomen waarna nog een opdracht volgde. De control-room in de sporthal (Esmée en Rudi) had  het er maar druk mee.

Bekijk hier alle foto’s.

Rond 22:00 werd de speurtocht afgesloten met een heerlijke warme snack en wat drinken waarna het avondprogramma in de sporthal begon met “10 tellen in de rimboe” en bunkers bouwen om in te gaan slapen.

Om 01:00 was het stil zodat ook de vier begeleiders konden slapen.

Om 08:15 werden ze gewekt met “Kuikentje piep” en om 8:30 werd er opgestaan. Daarna was het opruimen en om 9:00 uur zaten ze aan het ontbijt.

Na het ontbijt pakte iedereen weer de racket en ging badmintonnen tot ze rond 10:00 uur werden opgehaald. Al met al een zeer geslaagde avond en nacht.