ProbeerBadminton

← Terug naar overzicht

Badmintonverenigingen in Drenthe, Groningen, Friesland en de Kop van Overijssel organiseren een 10-daagse minicursus “probeer-badminton”. In 10 lessen leer je de basisslagen, spelregels en speel je je eerste onderlinge wedstrijden. Deze unieke cursus start vanaf maandag 30 september 2019. De kosten zijn slechts € 25,- voor de gehele cursus.

De minicursus wordt in Meppel gegeven door de Badminton Club Meppeler Meppers voor jeugd van 7 tot 18 jaar en voor volwassenen. De cursusdagen zijn op maandagmiddag, maandagavond of donderdagavond.

De cursus staat onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Het enige dat je nodig hebt zijn zaalschoenen en sportkleding. De Meppeler Meppers zorgen voor een racket als je die zelf niet hebt!

Opgeven kan tot uiterlijk 30 september via de website www.probeerbadminton.nu

Badminton is een sport die iedereen kent van de camping, maar het is meer dan een shuttle overslaan. Het is de snelste racketsport ter wereld. De shuttle kan snelheden halen van meer dan 350 kilometer per uur! Badminton is een sport voor iedereen, populair bij mensen van alle leeftijden. Het is leuk om te doen, gemakkelijk om te leren. Badmintonnen heeft ook veel voordelen. Het is een makkelijke manier om af te vallen. Badminton is een ‘full body work-out’, je gebruikt bijna alle spieren in je lichaam. Wil je wat doen aan dat zwembandje? Dan is regelmatig badmintonnen de ideale aanzet. Je kuiten, je bilspieren, hamstrings, en nog veel meer: je traint het allemaal!

Doen dus die kennismakingscursus.

ProbeerBadminton

ProbeerBadminton