Pittige klasse voor team 3 in Dorpencompetitie

← Terug naar overzicht

Op 25 september 2009 zijn wij als Team 3 van BC Meppeler Meppers gestart in de Dorpen Uitwisseling Circuit (DUC). Het team bestaat uit Jocelyne Kampen, Ingeborg Koning, Jan-Benjamin van Assen, Frank Lewis en Erik van Dalfsen.
Jan-Benjamin ontbreekt op de foto.

De competitie heeft niet gebracht wat wij met zijn allen voor ogen hadden. Toch hebben wij alle wedstrijden met veel inzet en enthousiasme gespeeld. Voor enkele van ons team waren er toch persoonlijke successen, zoals het winnen van de eerste enkelpartij of het winnen van een dubbel.

Op 12 april hebben wij onze laatste competitiewedstrijd gespeeld, tegen Zuidwolde 6. Ook hier hebben wij alles gegeven met als resultaat 3-5 verlies. Voor aanvang van de wedstrijd hadden we toch gehoopt om de punten in Meppel te houden, maar helaas. Hopelijk worden wij volgend seizoen ingedeeld in een klasse die beter bij ons past.

Om ons als team goed en netjes te presenteren hebben wij een co-sponsor gevonden, die ons trainings-shirts en tassen heeft aangeleverd. Bij deze willen wij Eroll van “de Kofferkoning.nl” bedanken.

Frank Lewis

Naschrift namens bestuur:
Het gaat hier om een aanvullende team sponsoring. Specsavers is onze shirtsponsor. Met Marc Simonis van Specsavers is overlegd dat dit team op deze wijze werd voorzien van extra materiaal, echter de wedstrijden werden gespeeld in officiële clubkleding (Specsavers dus).

O ja, de uitslagen en standen zijn te vinden in menu Senioren – Competitie DUC – DUC competitie 2009/2010.