Parkeren en uitgang sporthal Koedijkslanden

← Terug naar overzicht

 Van de gemeente kregen wij een schrijven of wij willen parkeren op de nieuwe en ruime parkeerplaats aan de Zuiderlaan en of wij nadrukkelijk niet de nooduitgang willen gebruiken aan de Gerard Doustraat (voormalige ingang).

Hieronder het schrijven van de gemeente met de uitleg.

Beste mensen,

Zoals u weet is na de verbouwing van sporthal Koedijkslanden de hoofdingang verplaatst van de Gerard Doustraat naar de Zuiderlaan.

Bij de nieuwe hoofdingang, dus aan de Zuiderlaan, is ook een ruime parkeerplaats gerealiseerd, deze is voor de gebruikers van sporthal Koedijkslanden.

We hebben geconstateerd dat veel gebruikers hun auto nog parkeren aan de Gerard Doustraat. Dit zorgt niet alleen voor overlast voor buurtbewoners, de automobilist zelf moet een heel eind omlopen om daadwerkelijk in de sporthal te komen.

Daarnaast is opgemerkt dat er bij het verlaten van de sporthal onrechtmatig gebruik wordt gemaakt van de nooduitgang aan de zijde van de Gerard Doustraat. Dit is natuurlijk een kortere weg naar de geparkeerde auto, maar hiervoor is de nooduitgang niet bedoeld. Na het onrechtmatig gebruik van de nooduitgang blijft deze openstaan waardoor iedereen naar binnen kan. Dit is niet de bedoeling!

Ik wil u dan ook vragen om aan uw leden door te geven, om de auto te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats aan de Zuiderlaan wanneer zij gebruik maken van sporthal Koedijkslanden. Daarnaast wil ik er op wijzen dat het gebruik van de nooduitgang alleen toegestaan is in noodsituaties.

Wanneer u nog vragen heeft kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,
Hermien Lok
Medewerker Sportverhuur, Afdeling RenR Wijk en Samenleving
Gemeente Meppel