Ouder-Kind toernooi als afsluiting seizoen

← Terug naar overzicht
De laatste speeldag donderdag 30 juni in Het Erf werd gebruikt om ook de ouders weer eens te laten meemaken hoe leuk het is om met hun kind samen te mogen spelen. Foto’s (Kars en Quido)

De trainers Randy van der Bijl en Kars Rozema hadden een mooi schema opgesteld zodat iedereen flink aan zijn trekken kwam. Tussen zes en acht uur was het flink zweten en moedigden de kinderen hun ouders (of soms grootouders, broers of zussen) aan om flink hun best te doen.

De eerste prijs werd gewonnen door Peter Houtsma en de tweede prijs werd gedeeld door Pascal Dekker en Maré Baumgarten.

Hans Musch bedankte trainers Randy, Kars en Kevin nog even voor het afgelopen seizoen. Ook het komende seizoen kunnen we weer op hen rekenen.

Graag hadden wij ook Margreet Kiewiet even in het zonnetje gezet na een aantal jaren inzet als trainer en als vrijwilliger voor activiteiten zoals kleinere en grotere toernooien. Omdat zij vanavond verhinderd was, wordt dat donderdag 20 juni goedgemaakt. Een aantal spelers hebben zich nl opgegeven om ook in juni op donderdagavond door te spelen.

Ook werden de percentagebekers uitgereikt aan Andries van der Wolff en Manuela Frankot. Zij hadden het afgelopen seizoen in de competitie de meeste partijen gewonnen. Een prima prestatie!

Donderdag 22 augustus is iedereen na de zomervakantie weer welkom voor het nieuwe seizoen.

Herman Rozema

Ouder-Kind toernooi
1 Peter Houtsma
2 Pascal Dekker en Maré Baumgarten (gedeeld)

Percentagebekers (competitie BNL Regio Noord 2012/2013)
Andries van der Wolff (jongens)
Manuela Frankot (meisjes)