Nieuwsbrief september 2014

← Terug naar overzicht

In deze nieuwsbrief: Trainersnieuws, start competities, wedstrijdshirts, burendag Oosterboer, Algemene Ledenvergadering, aanmeldingen en afmeldingen.

Trainers
Randy van der Bijl is verhuisd naar het zuiden des lands en kon ons dus geen training meer geven. Kars Rozema traint de jeugd nu, daarbij het eerste uur geassisteerd door Sebastian van de Kamp. Wij zijn druk op zoek naar een trainer voor de senioren en tot zo lang neemt Kars ook deze training over.

Competitie
Zowel de jeugd (twee teams) als senioren (DUC twee teams en BNL, één team) beginnen in september met de competitie. De wedstrijden voor de jeugd worden dit jaar vaak in sportzaal de Aanloop gespeeld en een paar keer in Het Erf. De starterscompetitie begint na de Herfstvakantie.

Nieuwe clubshirts
Het komende seizoen 2014/2015 gaan we wedstrijden en toernooien spelen in de nieuwe clubshirts. Ieder lid, jeugd én senior, die deelneemt aan wedstrijden en toernooien namens de BC Meppeler Meppers is verplicht dit shirt te dragen bij deze wedstrijden en toernooien. Leden die niet deelnemen aan de competitie kunnen uiteraard ook een clubshirt kopen zolang de voorraad strekt

De meeste shirts zijn aan al geleverd. Wie zijn of haar shirt nog niet heeft kan deze afhalen bij Joke Musch. Betaling kan dan contant of vooraf op onze bankrekening (zie onderaan deze brief). Informatie en bestellen, Joke Musch (telefoon 0522 256 722).

Burendag
Zaterdag 27 september: In de Oosterboer wordt er, net zoals vorig jaar, een Burendag georganiseerd. Ook de Meppers doen er aan mee door in sporthal Het Erf gelegenheid tot badmintonnen te geven. Het is van 11.00 tot 15.00 uur. Wie wil komen spelen is welkom, de hele zaal is beschikbaar.

Algemene Ledenvergadering
De ALV wordt gehouden op dinsdag 25 november in de Boerhoorn. Noteer vast in je agenda, wij zijn op zo’n avond erg benieuwd naar feedback vanuit de leden en natuurlijk willen wij jullie de nieuwe penningmeester Harriët van Dalen en de nieuwe secretaris Arno de Vries voorstellen.

Aanmeldingen
Julian Broer
Quinten Broer
Edwin Scholing
Rob Postma
Eva Schuten
Silke Vermeulen

Afmeldingen
Bram Groeneveld
Bart Lenin

Met sportieve groet,
Het Bestuur