Nieuwsbrief november 2014

← Terug naar overzicht

In deze nieuwsbrief: competities, Algemene Leden Vergadering (ALV), trainingen rond de feestdagen, clubtoernooien, DPC 2015, aanmeldingen en afmeldingen.

Competitie
Zowel de vier jeugdteams als de drie seniorenteams zitten volop in de competitie. De resultaten en standen kun je online zien Beginnerscompetitie en Jeugd- en seniorencompetitie. Als je op deze sites wat rond surft kun je veel informatie bekijken. Ook op onze eigen sites staat de nodige informatie (jeugdcompetitie, competitie DUC).
Van de DUC competitie voor de senioren is helaas geen site beschikbaar. We doen het nog met de wedstrijdformulieren per post en handmatig bijgehouden standen. Als er een actuele uitgave komt zullen we deze op de prikborden in het Erf en Koedijkslanden ophangen en is het te vinden op onze eigen site (competitie DUC).

Algemene Ledenvergadering
De ALV wordt gehouden op dinsdag 25 november in de Boerhoorn. Ieder lid of ouder van een jeugdlid heeft hiervoor per mail een uitnodiging gekregen. We verwachten dat ieder lid van 18 of ouder aanwezig zal zijn, van de jongere leden de ouder(s). Mocht je echt niet kunnen meld je dan af bij het secretariaat. Wij zijn op zo’n avond erg benieuwd naar wat er leeft binnen de vereniging.

Trainingen
De feestdagen komen er weer aan. Daardoor vervallen alle trainingen op donderdag 25 december en donderdag 1 januari voor jeugd en senioren. ALLE senioren verwachten we op de maandagen voor een toernooi, zie hieronder.

Toernooien
Op de maandagavonden 22 december en 29 december willen we bij voldoende deelname een oliebollen toernooi organiseren voor alle leden van 16 jaar en ouder. Inschrijven kan bij Edward Verschueren (email). Er zijn geen kosten aan verbonden en wij zorgen voor de oliebollen en andere hapjes na afloop van het toernooi op 29 december. Schrijf je dus snel in (voor 1 december) zodat we twee mooie en gezellige avonden in sporthal Koedijkslanden kunnen organiseren. DOE MEE.!

Kersttoernooi Badminton Overdag
Maandagmiddag 22 december is er voor de Badminton Overdag groep een Kersttoernooi.

Jeugd 4 en 18 december
Voor de jeugd zal er donderdag 4 december een verrassing zijn van de jeugdcommissie en op donderdag 18 december hebben de trainers Kars en Sebastian een spelavond voor jullie bedacht en daarna 2 weken Kerstvakantie.
Let op: zaterdag 20 December spelen alle jeugdteams nog wel een wedstrijd.

DPC toernooi 2015
Op zaterdag 14 februari 2015 is weer ons jaarlijkse DPC toernooi in sporthal Koedijkslanden. De voorbereidingen zijn weer opgestart. Al onze jeugdcompetitie spelers kunnen deze dag vast in de agenda zetten, er wordt op jullie gerekend!

Aanmeldingen
Thomas Feijen
Sander de Laat
Emma Wagner
Rynk van der Togt
Julian Dingemanse
Emanuel Al-Kahwachi

Afmeldinge
Inge van der Sluis
Julia Feijen
Lars Molema
Erik Adema
Max van der Meer

Met sportieve groet,
Het Bestuur