Nieuwsbrief maart 2014

← Terug naar overzicht
In deze nieuwsbrief: Competities 2014/2015, DUC jeugdtoernooi Meppel 2014, het afgelopen DPC toernooi Meppel 2014, bondspassen, secretaris, shuttles en welkom.

Competities 2014/2015
De jeugd heeft zijn inschrijfformulieren weer meegekregen. Ja, nu al moeten we de teams opgeven voor het volgende seizoen, elk jaar weer lijkt dat erg vroeg (is ook zo, maar organisatorisch moet het nu al). Schrijf je in voor weer een uitdagend seizoen. Info bij Hans Musch
Ook voor de  seniorencompetitie kun je je weer opgeven:
Voor de DUC-competitie (Dorpencompetitie) bij
Wim van Duuren.
Voor de BNL DDW competitie (Door-De-Week competitie) bij Marian Dirksen.

DUC jeugdtoernooi Meppel 2014
Zaterdag 12 april houden we weer ons eigen DUC jeugdtoernooi in Het Erf. Het is bedoeld voor alle jeugdleden om laagdrempelig lekker veel te badmintonnen. En omdat er veel spelers van verenigingen uit onze regio komen, speel je ook eens met hele andere tegenspelers. Echt leuk. Het gaat om dubbelpartijen met steeds andere partners en je kunt je gewoon individueel opgeven. De uitnodigingen krijg je zeer binnenkort. Hier het artikel en de foto’s van vorig jaar.

DPC toernooi
Zondag 16 februari barstte het los in sporthal Koedijkslanden. Wij zijn trots op onze dertien jeugdleden die meededen. Lees hier het artikel en bekijk de foto’s.

Bondspassen
Als het goed is heeft iedereen nu via de email zijn bondspas ontvangen, ook de inhaalslag is nu uitgevoerd door BNL. Toch nog niet ontvangen? Dan even een email naar secretaris Jan van de Kamp.

Secretaris
Nu we het er toch over hebben, dit is het laatste seizoen van Jan van de Kamp als secretaris. Mooi dat hij dit nog voor ons doet terwijl hij zelf eigenlijk geen binding meer heeft met de vereniging. Tijd voor iemand uit de vereniging, of natuurlijk een vader of moeder van een jeugd lid. Wie is bereid om een beetje vrije tijd te stoppen in de vereniging die zoveel mogelijk maakt. Zonder vrijwilligers geen vereniging. En het is gewoon leuk om te doen! Meldt je aan bij
Hans of Jan.

Shuttles
Let er even op, er is een bak voor shuttles voor de jeugd en een bak voor de senioren. En als ze echt af zijn is er een bak voor versleten shuttles (voor een speciaal doel). En om het makkelijk te maken heeft Kars het er met grote letters op gezet.

Welkom bij de Meppers
Wij verwelkomen Tim Huisman per 9 januari.

Met sportieve groet,
Het Bestuur