Nieuwsbrief juli 2012

← Terug naar overzicht

Aandacht voor de verbouw van sporthal Koedijkslanden, websiteondersteuning, Ouder-Kind toernooi, percentagebekers, week van de badminton, nieuwe competitieteams, nieuwe trainer en trainingen, toernooien en natuurlijk de startdatums van het nieuwe seizoen.

 

Start nieuwe seizoen
Maandag 3 september starten weer in sporthal Koedijkslanden (vernieuwd!)
Donderdag 6 september starten we weer in sportzaal Het Erf (vertrouwd als vanouds).

Website ondersteuning
Wij hebben Erik Feijen van Feijen Computerservice bereid gevonden om ons ondersteuning te geven bij de website. De Fotogalerij bv doet het weer. Meer over Erik en Feijen Computerservice.

Competities
De seniorenteams voor de Dorpencompetitie en voor de BNL DDW zijn bekend, zie hier.
En het hoogste jeugdteam is bekend, zie hier.

Trainingen en nieuwe trainer
De nieuwe indelingen van de jeugdgroepen op donderdag zijn bekend en verstuurd en staan ook op de site.
Onze nieuwe trainer is Edward Pieters (als opvolger van Janine). Ik hoop hem begin van het seizoen op de site te kunnen voorstellen. Hij zal alle drie jeugdgroepen trainen, steeds bijgestaan door Margreet Kiewiet (groep 1) en Kars Rozema (groep 2 en 3).
Margreet zal de senioren training blijven geven om acht uur. Eigenlijk is het logisch dat een badmintonvereniging (ook) voor senioren trainingen verzorgd. Dat lukt ons gelukkig. En eigenlijk is het net zo vanzelfsprekend dat daar door iedereen gebruik van wordt gemaakt. Nadrukkelijker willen wij die training dan ook stimuleren. De banen worden tijdens die trainingsuren dan ook met voorrang gebruikt voor de training. Wil je toch alleen maar vrij spelen en geen gebruik maken van de training, even overleggen met Margreet over het gebruik van vrije velden.

Sporthal Koedijkslanden vernieuwd
Sporthal Koedijkslanden krijgt deze zomer een ingrijpende make-over. De sporthal wordt aangepast in verband met de koppeling met de Brede School (Het Palet). De ingang, kantine en keuken worden in de nieuwe opzet verplaatst, zo wordt het één multifunctioneel gebouw. Als impressie een paar foto’s van de verbouwing. Na de zomer kunnen we dus het resultaat meemaken op de maandagavond.

Wie zijn dit?
Deze foto hing in sporthal Koedijkslanden …

Ouder-Kind toernooi
Alle drie jeugdgroepen deden mee in één groot Ouder-Kind toernooi. Foto’s en verslag

Percentagebekers
Tijdens het Ouder-Kind toernooi werden de percentagebekers van de jeugdcompetitie uitgereikt aan Susette de Jonge en Daan van Dongen. En in deze artikelen de competitie-ervaringen van Susette en van Daan.

Week van de badminton
Van 18 tot en met 23 september 2012 vindt de Week van het Badminton plaats. In deze week laten Badminton Nederland en haar badmintonverenigingen zien hoe stoer, snel en gezond de badmintonsport is en hoe leuk en gezellig het is bij de badmintonvereniging. Lees hier en hier meer.

Zin in een toernooi?
Aanstaande toernooien zijn te vinden in menu Algemeen – Agenda – Toernooien compleet met links en info en inschrijfmogelijkheden. Zo staan er in september al twee dubbeltoernooien gepland in Lemmer en Genemuiden, maar ook jeugdtoernooien komen er weer in te staan.
Zowel op competitief niveau als voor bv beginners. Kijk dus regelmatig even, het overzicht wordt het hele seizoen aangevuld.

Iedereen een fijne zomer gewenst,

Het bestuur