Nieuwsbrief Februari 2011

← Terug naar overzicht

In deze nieuwsbrief; INFORMATIEAVOND VOOR OUDERS VAN DE JEUGD (zeer belangrijk want bepalend voor aanpak komend seizoen!!!), DPC toernooi 5 maart, vacatures, doorspelen in de maand juni en de agenda voor de komende tijd.

Informatieavond jeugdbeleid woensdag 2 maart 2011
Aanstaande woensdag (2 maart 2011) organiseert het bestuur van de Meppeler Meppers een informatieavond over het technisch (jeugd)beleid. Hiervoor zijn alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden uitgenodigd. Juniorleden en geïnteresseerde seniorleden zijn ook van harte welkom. De avond vindt plaats in sporthal Koedijkslanden en start om 19:30 uur.

Specsavers DPC toernooi Meppel (zaterdag 5 maart 2011)
Aanstaande zaterdag (5 maart 2011) vindt in sporthal Koedijkslanden het jaarlijkse Specsavers DPC-jeugdtoernooi plaats. De bijna honderd deelnemers komen uit de drie noordelijke provincies. De Meppeler Meppers zijn vertegenwoordigd met veertien jeugdspelers. Het toernooi begint om 09:00 uur en de eerste finalepartijen worden gespeeld vanaf 15:00 uur. Komt allen kijken!

Vacatures
Onze vereniging wordt gerund door vrijwilligers en het spreekwoord ‘vele handen…’ geldt ook voor de Meppeler Meppers. Op dit moment zijn we concreet op zoek naar de volgende functionarissen:
·  Competitieleider(s): zonder competitieleider(s) is er komend seizoen geen competitie mogelijk!
·  Technische Commissie: de commissieleden zijn samen met de trainers en competitieleiders verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid van de vereniging.
·  Secretaris: Niels van Dalen wil komende zomer graag het stokje overdragen.
·  Joomla-hulp: webmaster Herman Rozema is op zoek naar een ‘wizzkid’ die ervaring heeft met Joomla, zodat zij samen de site nog mooier/beter kunnen maken.
Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met het bestuur via de onderstaande contactgegevens.

Doorspelen in de maand juni
Het badmintonseizoen eindigt op 26 mei 2011, maar seniorleden kunnen in de maand juni doorspelen op donderdagavond in sporthal Het Erf (Oosterboer). De extra kosten hiervoor bedragen € 10 per persoon voor de hele maand. Opgave voor 1 mei 2011 bij Edward Verschuren (0522 251164 of email) of via onderstaande contactgegevens.

Agenda (zie ook menu Agenda)
·  Woensdag 2 maart 2011: informatieavond (Meppel)
·  Zaterdag 5 maart 2011: Specsavers DPC-toernooi (Meppel)
·  Zaterdag 16 april 2011: Noord West Toernooi (Smilde, zie menu Agenda – Toernooien)
·  Maandag 25 april 2011: geen training (2e Paasdag)
·  Maandag 2 en donderdag 5 mei 2011: geen training (Meivakantie)
·  Maandag 23 mei en donderdag 26 mei 2011: laatste training van het seizoen

Met vriendelijke groeten,

Niels van Dalen
Secretaris
BC Meppeler Meppers
0522 85 24 24
email