Nieuwsbrief februari 2010

← Terug naar overzicht

In deze Nieuwsbrief aandacht voor ons DPC toernooi, de Univé sponsoractie, Clubdag 2010, Voorjaarsvakantie en Actieve leden gezocht.

 

DPC toernooi Meppel zaterdag 27 februari
Zaterdag 27 februari vindt in sporthal Koedijkslanden het Specsavers DPC jeugdtoernooi Meppel plaats. Het toernooi staan garant voor badmintonpartijen op hoog niveau door competitiespelers uit Noord-Nederland. Uiteraard doen er de nodige jeugdspelers uit Meppel mee. Het toernooi begint om 09.00 uur en de verschillende finalepartijen worden vanaf 15.00 uur gespeeld. Toeschouwers zijn van harte welkom!

Univé sponsoractie
Eind 2009 konden Univé-klanten middels een verkiezing bepalen welke verenigingen in de toekomst sponsorgeld krijgen van Univé. Verschillende leden hebben gestemd op de Meppeler Meppers, waardoor de club de komende jaren kan rekenen op een sponsorbijdrage van 50 euro per jaar. Stemmers, bedankt!

Clubdag 2010
Op de 29 mei 2010, de laatste zaterdag van het seizoen, vindt de Clubdag 2010 plaats. Tijdens deze dag vinden de clubkampioenschappen voor junioren en senioren plaats. Daarnaast willen we op feestelijke wijze stilstaan bij het 40-jarig jubileum van club. Reserveer deze dag daarom alvast in je agenda!

Voorjaarsvakantie
De komende week (22 t/m 26 februari) mag de schooljeugd weer genieten van een welverdiende vakantie. Daarom zal er op maandag 22 en donderdag 25 februari 2010 geen training worden gegeven. Voor de senioren bestaat wel gewoon de mogelijkheid om op beide avonden vrij te spelen.

Actieve leden gezocht
Roel de Wolf en Kars Rozema zijn onlangs begonnen met de trainerscursus Sportleider 2 van de NBB. Door trainers binnen de club op te leiden, zijn we minder afhankelijk van trainers van buitenaf.
De club is daarnaast nog steeds op zoek naar actieve leden die zich willen inzetten binnen de Technische Commissie, de Jeugdcommissie of voor de organisatie van de Clubdag. Wil jij graag je steentje bijdragen, neem dan contact op met het bestuur via de onderstaande contactgegevens.

Met vriendelijke groeten,

Niels van Dalen
Secretaris

Barend Schuurmanstraat 1
7941 XV Meppel
0522 85 24 24
email