Nieuwsbrief april 2013

← Terug naar overzicht
Met de volgende onderwerpen: contributie, wel/geen badminton, Ouder-Kind toernooi, nieuwe trainer, breedtetraining, opgeven competities, DUC jeugdtoernooi Meppel 2013 op rolletjes en Gezocht (penningmeester, competitieleider, Jeugdcommissie) en toernooien.

Contributie
Door een probleem met het ledenbeheerprogramma, is de contributie van het eerste kwartaal nog niet afgeschreven. Wanneer het probleem is verholpen zal dat alsnog worden gedaan. Daardoor zal de afschrijving van het tweede kwartaal dus sneller dan normaal op de vorige volgen.
Excuses voor deze overlast.

Trainer Randy van der Bijl
Sinds half maart hebben we weer een vaste trainer. Lees alles over Randy van der Bijl.

Wel/geen badminton
Jeugd, 2 (meivakantie) en 9 mei (Hemelvaart) is er geen badminton.
Senioren, 9 mei (Hemelvaart) is er geen badminton.
Donderdag 30 mei is de laatste speeldag.
Toch doorspelen op donderdag in Het Erf in juni voor 10 euro? Geef je op bij Edward Verschueren (ejemverschueren@home.nl 0522 25 11 64)
Start nieuwe seizoen donderdag 22 augustus (jeugd en senioren)
Start nieuwe seizoen maandag 26 augustus
Start nieuwe seizoen maandag 2 september Badminton Overdag

Ouder-Kind toernooi
Donderdag 30 mei, de laatste speeldag, wordt er weer een Ouder-Kind Toernooi georganiseerd tijdens beide jeugdtrainingen. Ook is er dan weer de uitreiking van de Percentagebeker. Net als vorige keer van zes tot acht uur. Nadere info volgt nog.

Gezocht
De vereniging wordt al weer een tijdje draaiend gehouden door eigenlijk maar een paar mensen. Dat kan niet zo blijven doorgaan. Daarom graag even je aandacht voor het volgende.
Penningmeester. Per komend seizoen stopt Roel Tijben als penningmeester. Wie wil door hem worden ingewerkt?
Competitieleider. Voorzitter Hans Musch doet dit er al weer een paar jaar bij. Dat kan zo niet blijven? Wie wil tijdens de aanloop naar het komende seizoen met hem meelopen?
Jeugdcommissie. Het DUC jeugdtoernooitje ontbrak een aantal jaren op onze activiteiten agenda. Het is nu opgepakt door een enthousiast groepje. Wie meldt zich aan om mee te doen met wat activiteiten voor de jeugd komend jaar?
Neem vrijblijvend contact op met één de betrokkenen of met Hans Musch (hansmusch@home.nl 0522 25 67 22)

DUC jeugdtoernooi Meppel 2013
Na een afwezigheid van een paar jaar is het weer opgepakt. Het liep op rolletjes. Lees hier over een volle sporthal Het Erf en bekijk de foto’s.

Competities
Jeugd. Je kunt je tot 15 september nog opgeven voor de beginnerscompetitie bij Hans Musch (hansmusch@home.nl 0522 25 67 22)
Senioren bij DUC Dorpencompetitie. Je kunt je tot 14 mei nog opgeven bij Wim van Duuren (wim.van.duuren@gmail.com 0522 27 05 73).
Senioren bij Door-de-weekse bondscompetitie (Badminton Nederland). Geef je tot 1 mei op bij Mari-an Dirksen (
mariandirksen@online.nl).

Toernooien
Kijk hier op onze site voor heel veel toernooien.

Met sportieve groet,

Het bestuur