Nieuwsbrief april 2012

← Terug naar overzicht

Met de volgende onderwerpen: clubdag, opgave competitie jeugd, opgave competities senioren, sluiting sporthal Koedijkslanden (en Oosterboer) en website.

 

Clubdag met Ouder-Kind toernooi en Clubkampioenschappen !

Net als vorig jaar, ook dit jaar weer een clubdag, op zaterdag 12 mei in de Koedijkslanden. ’s Morgens het Ouder-Kind toernooi en ’s middags de Clubkampioenschappen (dubbel / gemengd dubbel). Dit jaar voor alle leden, jong en oud.
Opgave voor zowel Ouder-Kind toernooi als voor clubkampioenschappen via opgaveformulier in de bijlage. Deze staat ook op de website.

Programma:
10.00 – 13.00 Ouder-Kind toernooi
13.00 – 17.00 Clubkampioenschappen
17.00 Uitreiking prijzen clubkampioenschappen
17.00 Uitreiking percentagebekers
17.00 Naborrel

NAGEKOMEN BERICHT 11 april:
De Clubdag GAAT NIET DOOR. Dit wegens te weinig belangstelling.
Het Ouder-Kind toernooi gaat wel door:
Donderdag 24 mei van 17.00 tot 20.00 uur.
Nadere info volgt.

Competitie jeugd komend seizoen

Onlangs hebben alle jeugdspelers een opgaveformulier gekregen voor het komende seizoen (2012 / 2013). Graag heel snel inleveren bij je trainer of bij Hans Musch !!!
Afgelopen seizoen hebben vier teams meegedaan aan de competitie, één team U15 (onder 15) en drie startende teams. Het is een mooi seizoen geweest, waarbij eenieder goed stand heeft gehouden en waarbij veelsportieve strijd is geleverd.

Dorpencompetitie (DUC)

Het speelseizoen is bijna afgelopen waarbij team 1 behoorlijk hoog zal eindigen en team 2 wat meer moeite heeft om goede speelresultaten ook om te zetten in goede eindstanden. Zij eindigen waarschijnlijk in de middenmoot.
Binnenkort wordt bekend wanneer de sluitingsdatum is voor teams voor het komende seizoen, hou de website in de gaten. Opgave bij Wim van Duuren.

Bondscompetitie (BNL – DDW)

Dit seizoen voor het eerst sinds lange tijd weer meegedaan aan de Bondscompetitie en gelijk met mooi resultaat, nl tweede plek. Hopelijk volgend jaar nog meer succes (en misschien ook zo nu en dan een wedstrijdverslag en een teamfoto?).
Wie willen er komend seizoen meedoen aan deze DDW competitie (door de week)?
Opgave uiterlijk 1 mei bij Hans Musch.

Sluiting sporthal Koedijkslanden (en Oosterboer)

Omdat de sporthal wordt aangepast, is de laatste speeldag op maandag 7 mei. In de Oosterboer gaan we door t/m donderdag 31 mei en bij voldoende belangstelling kan ook in juni nog worden gespeeld.


Website

Misschien hebben jullie gezien dat de website niet meer optimaal is. De Fotogalerij is gehackt en afgesloten, het Gastenboek is zwaar gespamd, het lukt niet om foto’s in artikelen te zetten en op de achtergrond zijn nog wat andere problemen.
Er wordt aan gewerkt, maar het zal niet op korte termijn zijn verholpen. Gelukkig lukt het nog wel om artikelen te plaatsen zodat iedereen via de website op de hoogte kan zijn van het reilen en zeilen van de vereniging. Dus blijf hem in de gaten houden voor bv toernooien (zie menu Agenda – Toernooien).