Nieuwsbrief april 2010

← Terug naar overzicht

In deze Nieuwsbrief aandacht voor de Clubdag en de nieuwe trainer.

Clubdag 2010
Op zaterdag 29 mei 2010 vindt in sporthal Koedijkslanden de jaarlijkse Meppeler Meppers Clubdag plaats. Het dagprogramma is als volgt:
– Ouder-Kind toernooi
– Sensationele clinic van BETA Badminton Entertainment
– Open Clubkampioenschappen (voor alle leden en oud-leden van BCMM)
– De Knight Trainer (soort shuttlekanon voor alle soorten slagen)
– Huldiging winnaars percentagebekers

’s Avonds vieren we het 40-jarig jubileum onder het genot van een hapje, een drankje en muziek. Deelname aan het dagprogramma is gratis. De bijdrage voor het avondprogramma bedraagt € 7,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar: € 3,50 per persoon).

Je kunt je uiterlijk 1 mei 2010 opgeven voor het dag- en/of avondprogramma via het bijgevoegde opgaveformulier. Na opgave ontvang je een bevestiging en ongeveer een week voor de Clubdag ontvang je het complete programma met alle aanvangstijden.

Meer info en opgave hier.

Nieuwe trainer voor seizoen 2010/2011
Het bestuur van de Meppeler Meppers heeft voor het nieuwe seizoen een toptrainer gecontracteerd: John Fikenscher. John heeft jarenlange nationale én internationale ervaring en wil de Meppeler Meppers de komende jaren naar een hoger niveau brengen. In overleg met het bestuur, de Technische Commissie en de trainers zal hij daarom met ons de komende weken een beleidsplan opstellen voor de komende jaren.

John zal vanaf augustus de trainingen op de maandagavond gaan verzorgen. Op maandag 17 en 31 mei zal hij alvast een aantal trainingen verzorgen om kennis te maken onze leden. Daarnaast is hij ook aanwezig tijdens de Clubdag. Nog een goede reden om je daarvoor op te geven!

Website
Kijk regelmatig op www.meppelermeppers.nl voor het laatste nieuws over de Clubdag en de nieuwe trainer.

Met vriendelijke groeten,
Niels van Dalen
Secretaris

Barend Schuurmanstraat 1
7941 XV Meppel
0522 85 24 24
email