Nieuwsbrief 2009 juni

← Terug naar overzicht

In deze laatste nieuwsbrief van dit seizoen aandacht voor de samenstelling bestuur, de vernieuwde website, de cursus Campington in juni en de start van het nieuwe seizoen.

 


Nieuwe samenstelling bestuur

De laatste tijd hebben zich binnen het bestuur enkele wijzigingen voorgedaan. Richard Bruins (Technische Commissie) en Jan van de Kamp (penningmeester) hebben hun taken overgedragen aan respectievelijk Ruud Polmans en Roel Tijben. Daarnaast is Edward Verschueren toegetreden namens de Recreanten Commissie.

De samenstelling van het bestuur is vanaf 1 juli 2009 daarmee als volgt:

 

 

Voorzitter Hans Musch
Penningmeester Roel Tijben
Secretaris Niels van Dalen
Technische Commissie Ruud Polmans
Recreanten Commissie Edward Verschueren
Algemene zaken Herman Rozema


Conform de statuten van de vereniging dienen de wijzigingen binnen het bestuur nog officieel te worden bekrachtigd tijdens de Algemene Leden Vergadering, die plaatsvindt in november.

Nieuwe website

De vernieuwde website wordt hèt communicatiemiddel van de vereniging. Alle informatie over de club is er op terug te vinden. De website ziet er fris en overzichtelijk uit en bevat onder andere de volgende onderwerpen:

 

·       Nieuws
·       Teamsamenstellingen, speelschema’s en standen
·       Toernooiverslagen met foto’s
·       Toernooiaankondigingen
·       Speeltijden en vakanties
·       Contactpersonen
·       Informatieflyer en inschrijfformulier
·       Clubactiviteiten
·       Etc. etc. etc.

De nieuwe site is helaas nog niet helemaal klaar, maar hij zit er écht aan te komen. Het kost allemaal wat meer werk dan van tevoren gedacht en daarom vragen we nog even jullie geduld. Zodra de nieuwe website in de lucht is, krijgen jullie allemaal een uitnodiging om hem eens goed te bekijken.

 

Cursus ‘Campington’

Op donderdag 18 en donderdag 25 juni 2009 organiseren de Meppeler Meppers een cursus ‘Campington’ (campingbadminton) in sporthal ’t Erf. De cursusavonden zijn voor iedereen gratis toegankelijk (jong en oud, lid of geen lid) en zijn met name bedoeld om nieuwe leden te trekken.

Ken je daarom nog een familielid, vriend(in), kennis of collega die altijd al heeft willen badmintonnen, neem hem of haar dan mee. De speeltijden zijn van 19:30 tot 21:00 uur, aanmelden is niet nodig en ter plaatse zijn (leen)rackets beschikbaar.

 

Start nieuwe seizoen

Vorige week vonden de laatste trainingen van het seizoen plaats. De eerste trainingen na de zomervakantie staan gepland op maandag 24 augustus en donderdag 27 augustus 2009. Schrijf deze data dus alvast in je agenda of op de kalender.

Tot slot wil het bestuur van BC Meppeler Meppers al haar leden een prettige en sportieve zomervakantie toe wensen. We hopen jullie allemaal eind augustus gezond te kunnen begroeten bij de start van het jubileumseizoen 2009/2010.

Niels van Dalen
Secretaris