Meppeler Meppers in de pers

← Terug naar overzicht

Badmintonners klaar voor het jubileumjaar

Na een klein jaar van voorbereidingen door enkele enthousiaste vrijwilligers staat het programma voor het jubileum jaar van de BC Meppeler Meppers als een huis.

Op zaterdagavond 4 januari is de aftrap, een feestelijk jubileum toernooi waaraan ruim 40 eigen leden deel gaan nemen. Verdeeld over diverse poules zullen de wedstrijden in sporthal Koedijkslanden worden afgewerkt.

Na afloop zal de fel begeerde wisseltrofee aan de vrijwilliger van het jaar 2019 worden uitgereikt. Een extra waardering voor één van de vele vrijwilligers waar de vereniging erg trots op is. Uiteraard wordt er ook vast vooruit gekeken naar de volgende activiteiten in het kader van het jubileum. Op 29 februari volgt het grote jeugd toernooi voor de jonge talenten van Noord Nederland. 12 Maart komt top badminton speelster Imke van der Aar een clinic geven.

Het hoogte punt is de reünie op zaterdag 18 april waarvoor iedereen die ooit met de badminton sport in Meppel in aanraking is geweest wordt uitgenodigd. Aanmelden kan op de website.

Hans Musch