Meppeler Meppers demonstreren badminton bij Burendag

← Terug naar overzicht

De Meppeler Meppers stonden zaterdag met een kraam bij de Nationale Burendag in de Oosterboer. Georganiseerd door Wijkplatform Oosterboer-Ezinge hadden de Meppers een stand en de sporthal ter beschikking bij de Open Dag / Burendag.

Draaiorgel De Parel fungeerde als aandachttrekker voor de buurtbewoners, al stond die misschien wel erg dichtbij de kraampjes. Het springkussen werd in elk geval goed gebruikt door de jeugd.

Er was meer belangstelling verwacht voor het evenement op het veldje naast de Boerhoorn waar Herman, Quido, Stefan en Harriet de kraam bemanden.

Voor de derde keer is de burendag in de Oosterboer georganiseerd. Na de tegenvallende bezoekersaantallen van de vorige jaren is dit jaar besloten het evenement te centreren. De Meppeler Meppers gaven deze editie een kans, maar helaas kwam er niemand naar de sporthal. Een shuttle slaan op het veld daarentegen was wel een succes. Een paar kinderen wilde wel even weten hoe dat moet, dat badmintonnen.

Het wijkplatvorm zal samen met de deelnemers bekijken of een andere aanpak het evenement succesvoller kan maken, bv een betere locatie en samenwerking met de Albert Heijn.

Stefan Klomp / Herman Rozema

2015-09-26 01 BCMM Open Dag - Burendag

2015-09-26 02 BCMM Open Dag - Burendag

2015-09-26 03 BCMM Open Dag - Burendag