Meppeler Meppers 1 – Staphorst 2 in DUC competitie

← Terug naar overzicht

Donderdag 8 november heeft Meppeler Meppers 1 hun tweede wedstrijd in de DUC competitie gespeeld en gewonnen met 5-3.

Tevens was ook ons heren-team 2 aanwezig die dit seizoen. wegens gebrek aan dames, een mannencompetitie spelen, dus heel veel spelende enthousiaste badmintonners in het Erf.

Na de Staphorsters van de banken te hebben gehesen begonnen wij met de dubbels voor vrouwen en mannen. Ingrid en Joke hadden hiervoor afgelopen maandag nog flink geoefend om goed te voorschijn te komen. Bedankt Hans van Eisden en Sander, het heeft goed geholpen en wij hebben gewonnen.
Ook de heren Edwin en Niels waren de betere en hebben de punten binnen gehaald.
De resterende sets hebben ons gelukkig geholpen om de wedstrijd winnend af te sluiten. De ene partij was wat eenvoudiger dan de andere maar door hard werken ging alles naar wens. Tussendoor wat drinken en een versnapering zodat de inwendige mens ook gevuld werd.
Op de enkelspelen moet nog meer geoefend worden. Gewoon blijven trainen, fluitje van een cent. De beste en diegene die ons hiermee flink geholpen heeft is Ingrid. Zij heeft in 3 sets haar enkel gewonnen en tevens de winstpunten voor ons binnengesleept. Een pluim voor jouw en ga zo door.

De wedstrijd werd met 5-3 afgesloten.

Maandag 12 november spelen wij, voor de verandering in de Koedijkslanden, de wedstrijd tegen Hoogeveen. Ook zullen wij hiervoor ons beste beentje voor zetten zodat wij met winst de bitterballen kunnen verorberen.

Joke Musch

Het team is hier te volgen.
Alle competitieteams zijn snel te vinden via de links rechtsboven op de homepage.