Margreet Kiewiet – Trainer

← Terug naar overzicht

Dit seizoen verzorgt Margreet de trainingen van groep 1 en van de senioren op donderdag. Zij werkt hard voor haar trainersopleiding SL3. Tijd om haar beter te leren kennen.

Ik badminton sinds mijn 10e jaar en heb tot m’n 25e fanatiek competitie en toernooien gespeeld. Als student heb ik een aantal jaren 4e divisie bij DBV DIOK gespeeld en daarna nog een jaar 3e divisie bij BC Oosterhout.

Van mijn 25e tot 35e heb ik geen racket aangeraakt en toen mijn oudste zoon Gijs graag wilde gaan badmintonnen, begon het bij mij ook weer te kriebelen. Het blijft natuurlijk een fantastische sport en dus ben ik ruim een jaar geleden lid geworden van de Meppeler Meppers. Daar geef ik nu training op donderdag aan de jongste jeugd en aan de senioren recreanten. Ook volg ik een trainerscursus bij Badminton Nederland, zodat ik als trainer goed voorbereid de baan op kan stappen!

Behalve badmintontrainer ben ik moeder van twee kinderen (Gijs en Koen), getrouwd met Ruud (Polmans) en werkzaam als project engineer bij TCPM Adviseurs en Ingenieurs.

Margreet Kiewiet