Lentecompetitie

← Terug naar overzicht

 

In maart start er een Lentecompetitie. Geef je op zodat de Meppers ook weer één of meer teams kan inschrijven.

Je kunt je bij Mari-an Dirksen opgeven voor een Meppeler team.

Hieronder de brief van Mari-an Dirksen (Competitieleider Lentecompetitie Noord).

We willen uw aandacht vragen voor de aanstaande Lentecompetitie 2012. Er wordt gespeeld met gemengde teams van 2 mannen en 2 vrouwen of met mannenteams of vrouwenteams bestaande uit resp. 3 mannen en 3 vrouwen.

Een wedstrijd van teams met 2 mannen en 2 vrouwen bestaat standaard uit de onderdelen 2 x ME, 2 x VE, MD, VD en 2 x GD.

Een team bestaande uit 3 mannen of 3 vrouwen speelt 3 enkels en 3 dubbels.

De wedstrijden dienen zoveel mogelijk op trainingsavonden te worden gespeeld om extra zaalhuur te voorkomen en de toernooien in de weekenden niet te hinderen. Verenigingen die uitsluitend in het weekend kunnen spelen uiteraard uitgezonderd. Om goed inzicht te krijgen dienen de individuele speelsterkte van de teams met wedstrijdspelers of gecombineerd met recreatieve spelers correct te worden opgegeven. Ook ten behoeve van het inzicht van de teams met uitsluitend recreatieve spelers wordt gevraagd de speelervaring in te vullen.

INDELING IN KLASSEN

De indeling zal geheel afhankelijk zijn van het aantal teams dat inschrijft, de bijbehorende speelsterkte en de reisafstand. Er zullen als volgt een aantal groepen worden gemaakt:
groep met uitsluitend wedstrijdspelers
groep met een combinatie van wedstrijdspelers en recreatieve spelers
groep met uitsluitend recreatieve spelers

De mate waarin teams worden opgegeven bepaalt de verfijning van de indeling.

Wij hopen op voldoende aanmeldingen, zodat het mogelijk zal zijn in 2012 na de reguliere ZZ en DDW competitie een leuke en omvangrijke Lentecompetitie te laten verspelen. De competitie start begin maart 2012 (na afloop van de reguliere competitie) en zal in mei uitgespeeld zijn. Afhankelijk van de deelname wordt mogelijk een finaleavond gespeeld.

Met vriendelijke groet,
Mari-an Dirksen – Competitieleider Lentecompetitie Noord