Laatste trainingen – afscheid trainers Erik en Eeke

← Terug naar overzicht

Op de laatste trainingsdagen op maandag en donderdag hebben we afscheid genomen van Eeke Nijdam en Erik van Klinken. Roel en Kars organiseerden een spellencircuit, Sil sloot zijn seizoen af en we zagen John Fikenscher aan het werk. Foto’s donderdag en maandag (ook groepsfoto’s)

Trainer Eeke Nijdam kon niet op de clubdag aanwezig zijn, dus hebben wij afscheid van haar genomen op de laatste trainingsdag donderdag 27 mei. We leerden haar kennen als instructrice van speedbadminton op de clubdag 2009, vervolgens heeft zij afgelopen seizoen groep 1 op de donderdag in Het Erf getraind. Eeke, bedankt voor de trainingen. Tijdens haar laatste les werden er alternatieve spellen gedaan zoals volleybal en na afloop had zij voor alle spelers nog een aardigheidje, zie de foto’s.

Roel de Wolf en Kars Rozema hebben de laatste training van de groepen 2 en 3 in Het Erf verzorgd met een spellencircuit (als onderdeel van hun SL2 opleiding). Bekijk de foto’s

Ook in Het Erf speelde Sil Korf zijn laatste partijtje dit seizoen. Het was alweer het derde seizoen dat hij elke donderdagavond trouw komt spelen met één van zijn “Mepper-begeleiders” Edward, Pea, Wil, Roelof Jannette en Ben. Als dank kregen zij deze avond een aardigheidje van Sil. Volgens seizoen zal Sil weer van de partij zijn. Foto’s (Wil en Jannette ontbreken)

Trainer Erik van Klinken was wel op de clubdag, echter niet bij prijsuitreikingen van de clubkampioenschappen waar we afscheid van hem wilden nemen. Dat deden we alsnog op maandag 31 mei, de laatste trainingsdag. Erik heeft de groepen 1, 2 en 3 en tevens de senioren getraind gedurende 3 drie seizoenen. Erik, bedankt.
Van die laatste training olv John Fikenscher zijn ook foto’s gemaakt.

Fijne zomer allemaal,
Herman Rozema