Kars vrijwilliger van het jaar

← Terug naar overzicht

Voorzitter Hans Musch reikte Kars de oorkonde en wisslebokaal uit. Dit deed hij als afsluiting van dag één van het eerste Kerst – Oud en Nieuwjaars toernooi.

De wisselbokalen voor het eerste Kerst – Oud en Nieuw toernooi kunnen pas maandag 29 december worden uitgereikt als afsluiting van de tweede speeldag. Dit toernooi werd maandag 22 december al druk bezocht.

Tot ieders verrassing sloot Hans deze eerste toernooidag af met een wisselbeker en een oorkonde voor de Vrijwilliger van het jaar. Hans legde uit dat Kars dit verdiende o.a. omdat hij vlot en enthousiast het trainersgat vulde bij het plotselinge vertrek van trainer Randy. Niet alleen voor de jeugd, maar ook voor de senioren.

Hij weet de trainingen goed en enthousiast in te vullen waarbij vooaral bij de jeugd regelmatige leuke evenementen worden georganiseerd. Ook is Kars betrokken bij verschillende andere activiteiten zoals het DUC jeugdtoernooi.

Herman Rozema
(deze keer niet alleen als website redacteur, maar ook als trotse vader)

Toelichting Hans Musch

Op het kersttoernooi is een nieuw initiatief van het bestuur gepresenteerd namelijk: de vrijwilliger van het jaar. De laatste tijd mogen we ons gelukkig prijzen dat nagenoeg alle functies in de club zijn ingevuld en dat er ook spontane aanmeldingen zijn om taken in te gaan vullen. Deze inzet belonen we graag.

Gekozen tot de vrijwilliger van het jaar 2014 is Kars Rozema, de motivatie is dat hij er al jaren altijd staat op de donderdag trainingen en ook spontaan zaken oppakt binnen de vereniging. Hij heeft hiervoor een wisselbokaal en een oorkonde ontvangen namens het bestuur en alle leden.