Kars Rozema – Trainer

← Terug naar overzicht

Kars stond al een tijd voor de jeugdgroepen als assistent-trainer, en dan nu als trainer. Hoog tijd om zich “voor te stellen”.

Als trainer van de Meppeler Meppers heb ik ook de eer mijzelf voor te mogen stellen. Deze fantastische sport beoefen ik inmiddels al twaalf jaar met plezier bij de Meppers. Daarbij heb ik een aantal jaren competitie gespeeld, maar dat heb ik wegens tijdgebrek helaas moeten opgeven.
Sinds 2009 ben ik training gaan geven, eerst als assistent-trainer en nu dus als trainer. In 2010 heb ik mijn SL2 trainersdiploma gehaald bij Badminton Nederland.

Naast badminton houd ik van wielrennen, net even wat anders maar ook heerlijk als “uitlaatklep”. Daarnaast heb ik last van een zekere “Formule 1 verslaving”, houd ik van muziek, reizen en schieten. Mijn passie ligt bij het lesgeven op de basisschool als “Meester Kars”, hier steek ik graag mijn dagelijkse energie in en zit ik nu midden in mijn afstudeerstage.

Kars