Jeugd op niveau

← Terug naar overzicht

Zaterdag 24 juni was onze jeugd in de boomtoppen te vinden, bij wijze van spreken. Zij sloten het seizoen op hoogte af in KlimAvontuur-Meppel. Foto’s

Onder professionele begeleiding konden alle kinderen bv een keer tokkelen vanaf een hoge klimtoren.
Van tevoren werden ze goed geïnstrueerd door het begeleidingsteam en natuurlijk goed gezekerd. Vervolgens gleden de kinderen hangend aan een katrol langs een kabel naar een volgende toren (en Niek deed er heeeeel lang over…). Vandaar mochten ze zelfstandig naar alle andere spannende attracties, obstakels en uitdagingen op hoogte.

Percentagebekers
De middag werd afgesloten met een patatje. Competitieleider Bianca Geerts en trainer Kars Rozema vatten het afgelopen seizoen samen en reikten de percentagebekers uit. Die worden uitgereikt aan de jongen en het meisje die in de regiocompetitie de beste resultaten hebben behaald.
Bij de jongens werd dat Niels de Wildt en bij de meisjes, net als het jaar daarvoor, Isa Dambrink. Voor Isa was het een extra succesvol jaar, want een maand eerder kon ze al de beker van de laddercompetitie in ontvangst nemen.
Beiden gefeliciteerd!

Bianca, heel erg bedankt voor al het werk als competitieleider dit seizoen. Vooral achter de schermen, om er voor te zorgen dat alle wedstrijden konden door gaan, onze spelers aan hun trekken kwamen en zoveel mogelijk konden spelen!

En Kars bedankt voor alle bijzondere activiteiten en evenementjes tijdens en naast de badminton training die onze vereniging een extra dimensie geven.

Herman Rozema